Inga traditionella lågskor

Monkskor, eller munkskor är kanske inte en benämning man lätt känner igen, men när du ser skorna vet du direkt vad det handlar om. Det är helt enkelt en klassisk lågsko som istället för snörning har dekorativa spännen. Oftast hittat man dem i läder, men det finns också andra versioner, som till exempel mocka, men också tyg och läderimitation, även om det inte är lika vanligt. Traditionellt sett är det en herrsko, men det senaste årtiondet eller så har det förekommit många modeller till kvinnor eftersom unisex har gått från en trend till en stil. Damvarianten av skon är ofta lite smalare, och mer feminin till designen, men i övrigt handlar det om i stort sett samma sak.

Hitta modellen som passar dig

Även om munkskor är en specifik modell av sko finns det fortfarande otaliga varianter och versioner att välja mellan;
•    Material, allt från riktigt läder till textil
•    Design, spännena kan vara mer eller mindre dekorativa, och mer eller mindre iögonfallande
•    Stil, från robusta skor som nästan liknar kängor till lätta och mer feminina varianter

Alltså är det lätt att anpassa ett par munkskor till din stil. Du kan välja ett par lättare och mer feminina skor och matcha dem till jeans eller till och med en kjol. Du kan också välja ett par i stilrent läder och ha dem till ett mer speciellt tillfälle, som vilket par snygga läderskor som helst. Du kan alltid kolla lite på nätet eller i en online-butik om du behöver lite extra inspiration.

Shoppa online utan problem

Det är hur lätt som helst att shoppa online, även för skor. Du kan kolla hela sortimentet om du inte har någon aning om vad du ha och bara vill se vad som finns, men du kan också förfina din sökning så att du hittar precis vad du letar efter. Sen är det också enkelt att skicka tillbaka eller byta varor du inte är nöjd med. Om du vill ha ett par snygga munkskor är det lätt att hitta dem online, och ännu lättare att få dem hemskickade snabbt.

Lämna ett svar