Var kan man handla Ecco skor?

Var kan man handla Ecco skor?

Eccos skor är mycket populära i Sverige och i många andra länder i världen. De har ett varierat sortiment som lämpar sig väl får såväl damer som herrar och barn. I likhet med många andra varumärken har de på senare år börjat sälja sina skor på nätet. Med det sagt, så finns det över 3 000 butiker världen över där man kan köpa deras produkter.

Handla online

Handlar du online hos Ecco kan du handla med fri frakt på leveransen. Dessutom framhäver de att det är enkelt att returnera deras varor om man inte skulle vara nöjd. Det här är något som många sko- och klädbutiker jobbar med. Av naturliga skäl är skor något som man gärna provar först innan man betalar för dem. Med generösa returvillkor kan man känna sig tryggare med att handla på nätet, helt enkelt.

När du går in i onlineshoppen möts du av tre knappar; ”handla för kvinnor”, ”handla för män” och ”handla för barn”. Genom att klicka in på den kategori som önskas ges en överskådlig bild av utbudet. Klickar du på till exempel ”handla för män” möts du direkt av 187 produkter som kan sorteras på senast inkommet, lägsta pris, högsta pris, bästsäljare samt modeller som är på rea. De kan även filtreras på typ, storlek, rabatt, färg och pris.

När du klickar på en produkt får du välja storlek. Du ser direkt om någon storlek inte finns i lager genom att rutan där storleken är skriven i är överkryssad. Du betalar med kort, PayPal eller Klarna. Leverans sker till närmaste DHL-ombud – och returen är gratis. Returnering kan ske med post eller genom att lämna in dem till någon av deras butiker.

Handla i butik

Som nämnt i inledningen har Ecco över 3 000 butiker världen över, och de har en stark närvaro i Sverige. Till exempel finns det 28 butiker bara i Stockholmsområdet, och 29 stycken om man räknar med Södertälje. Närvaron i landets norra delar är dock svag. I Sundsvall och Gävle finns en butik i respektive stad, men invånare i städer som Umeå, Östersund och Luleå får handla online – eller resa ett antal timmar med bil om de vill ha Ecco skor.

Lycka till med att hitta rätt skor från Ecco just för dig!

Lämna ett svar