Fotbollsbiljetter till hemmamatch för Liverpool

Liverpool FC är ett av lagen i Premier League med flest supportrar både i England och i resten av världen. Det är svårt att få tag på biljetter till en match som spelas på Liverpools hemmaarena Anfield så biljetterna säljer slut väldigt fort oavsett vilket lag som Liverpool FC möter hemma. Med lite tur och krångel kan dock en biljett bli din!

För att få en biljett till en match som spelas på Anfield krävs det att du köper en biljett direkt från biljettkontoret och detta är i princip ett omöjligt företag för alla som inte tillhör de mest trogna av supportrar. De mest trogna supportrarna premieras inom Liverpool vilket innebär att de får tillgång till biljetter medan andra snällt får vänta på sin tur. En biljett i handen är därför oerhört ovanligt och det slutar oftast med att man står tomhänt.

Om du vill köpa biljetter för att se Liverpool spela så krävs det att du bli medlem i klubben. Som medlem kan du köpa 4 biljetter per beställning och de personer som du köper biljetter till måste även de vara medlemmar i klubben. Är man medlem finns alltså möjligheten att köpa biljetter men de går åt snabbare än vad smör går åt i solsken så det gäller att vara snabb!

Inte alltid enkelt

Störst chans har man att få en biljett till en match som spelas mitt i veckan och mot ett av de mindre populära lagen i Premier League. Därmed inte sagt att det är enkelt att få tag i dessa biljetter heller, det är helt enkelt väldigt svårt att få tag på biljetter för att se Liverpool FC.

Man kan ju alltid åka till Anfield en vanlig dag och insups stämningen, vilket många fans också gör. När det kommer till engelsk fotboll, och fotboll överlag, så är det riktigt trogna fans det handlar om!

Lämna ett svar